معرفی دستگاهای کم کار در سامانه پنجره واحد زمین به نهادهای نظارتی
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: دستگاههای اجرایی کم کار در اتصال کامل به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، به نهادهای نظارتی معرفی میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سامانه پنجره واحد مدیریت زمین قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ به طور کامل راه اندازی شود، اما آخرین جلسه هماهنگی بین دستگاهی ۹ ماه پیش یعنی بهمن ماه سال گذشته برگزار شد. به همین منظور و برای کوتاهی در انجام این وظیفه، کمیسیون اصل نود مجلس پیگیر راه اندای سامانه پنجره واحد مدیریت زمین شده و مسئولان ذی ربط در راه اندازی این سامانه را برای توضیح وضع این سامانه به کمیسیون فراخوانده است.
حاجی دلیگانی عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: طبق تصمیماتی که در کمیسیون گرفته شد، قرار است دستگاههایی که در انجام کار کوتاهی و انجام وظیفه نکرده اند به مقامات ذی ربط معرفی شوند.
حاجی دلیگانی گفت: ضعف زیرساختها و کمبود بودجه از مهمترین عوامل است که برخی از دستگاههای اجرایی هنوز نتوانستن به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین متصل شوند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس ۹۰، با بیان اینکه همه دستگاههای عضو، موظند در راستای تسهیل امور کشور به این سامانه متصل شوند افزود: در برخی موارد، بعضی از دستگاهها برای اتصال به این سامانه نیاز است تامین اعتبار سخت افزاری و آموزش کارکنار به عنوان کاربر داشته باشند.
وحید سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری نیز در این باره گفت: از ۲۹ دستگاهی که باید به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین وصل شوند، ۹ دستگاه به دلیل مشکلات زیرساختی و فنی و یا به واسطه سامانههای موازی در این سامانه خدمات ارائه نمیدهند که میتواند ناشی از نقشهها، مجوزها، شهرداریها و دهیاریها باشد.
بگفته کارشناسان: تاکنون در سطح کل کشور ۲۳۱ هزار مورد تغییر کاربری غیر مجاز شناسایی شده است و ۱۰۰ هزار مورد مجوز مجاز و همچنین ۱۶ هزار متقاضی در خواست در پنجره واحد مدیریت زمین ثبت شده است.