اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران
دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران گفت: در بخش استانی حدود ۱۷ هزار اثر و در بخش قشری هم بیش از ۱۲ هزار اثر که در مجموع ۳۰ هزار اثر به جشنواره ملی جهادگران راه یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد احمدوند، دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران درباره جزئیات برگزاری و اختتامیه این دوره جشنواره در برنامه سلام خبرنگار گفت: این جشنواره فقط در قالب آثار و جوایز نیست در واقع یک جشنواره رویداد محور است تا هم افزایی و انتقال تجربیات صورت بگیرد و نگاه جشنواره میتواند انتقال تجربیاتی باشد که در مناطق محروم در خدمت رسانی بدست آمده و این جشنواره و رویدادهای آن بستر خوبی برای انتقال این تجربیات فراهم میکند.
آقای احمدوند افزود:علاوه بر اینکه داوریها در بخشهای مختلف ادامه دارد برنامههای جانبی مثل کارگاههای تخصصی که از طریق اساتید مجرب و توانمند به جهادگران آموزش داده میشود در کنار آن نیز نمایشگاهی از دستاوردهای گروههای جهادی در عرصه خدمت رسانی و کمک به مناطق محروم و روش ها، الگوها و طرحهای محرومیت زدایی ارائه میشود.
وی گفت: یک قسمت از این تجربیات غرفههای تعبیه شده در نمایشگاه است. یکی از غرفهها ارتباط با دستگاهها و نهادهای غالب از پشتوانه اردوهای جهادی است که در واقع میشود گفت که حلقه وصل بین دستگاهها و گروههای جهادی و آشنایی با ظرفیتها و ایجاد هم افزایی و طبیعتاً شاید تعریف کار مشترکی باشد که به این مهم برسیم.
دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران افزود: در بخشهای دیگر اکران فیلمهای برتر و نمایشگاه عکس با رأی مردمی داریم.
احمدوند همچنین گفت: موضوعات جشنواره در ۲۵ موضوع انتخاب شد، اما اینکه استان چه موضوعی را انتخاب کند به بلوغ آن استان بستگی دارد در قالب دریافت آثار هم به همین صورت است ۱۷ قالب هنری، ادبی و تخصصی دیده شده، اما اینکه استانها بخواهند چه قالبی را انتخاب کنند.
وی افزود: جشنواره ملی جهادگران در دو سطح برگزار شد؛ سطح استانی یعنی با نگاه استان، آنها میتوانستند از موضوعات ۲۵ گانهای که داده شد بر اساس بوم و نگاه استان نسبت به مسائل خودشان ۵ موضوع را به عنوان موضوع انتخاب کنند. استانی که در حوزه خشکسالی فعالیت میکند موضوعات مرتبط با خشکسالی و خشک شدن جنگلهای مثلاً بلوط، این در حوزه عرصه کشاورزی و منابع طبیعی در استان بوده، اما یک استانی ممکن است از نظر مثلاً دام تهدید یا مشکلی داشته باشد که طبیعتاً آثاری که خواهد گرفت از این منظر خواهد بود.
دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران گفت: اقشار مختلف مردم میتوانند در این جشنواره شرکت کنند هر قشر با نگاه تخصصی خودش شرکت میکند و یکی از موضوعات ما ویروس منهوس کروناست قشر اصناف طبیعتاً تولید ماسک را در این حوزه قرار داده یا گروههای مرتبط با عرصه پزشکی طبیعتاً موضوعات مرتبط با بهداشت و سلامت را انتخاب خواهد کرد یعنی بر اساس کارکرد تخصصی قشر، آن جشنواره برگزار شده در بخش استانی حدود ۱۷ هزار اثر و در بخش قشری هم بیش از ۱۲ هزار اثر که جمعاً ۳۰ هزار اثر به جشنواره ملی جهادگران راه یافت در بین ۳۰ هزار اثر ۷۰۰ اثر منتخب انتخاب شد یک داوری که در سطح استان و قشر انجام شد داوری ثانویه در دبیرخانه ملی جهادگران با انتخاب هیئت داوران برگزار شد یک داوری که آثار را از نظر منطبق بودن با موضوع جشنواره، منطبق بودن با قالبهای جشنواره و داشتن استانداردهای اولیه، ورود به جشنواره بررسی شد آثار با نظر هیئت داوران در هفتههای متوالی مورد بررسی قرار گرفت طبیعتاً ۴۰۰ اثر انتخاب شد و در بخش نهایی ۱۵۰ اثر به بخش نهایی راه یافتند که امروز با آیین اختتامیهای که برگزار خواهد شد از نفرات برتر تجلیل خواهد شد.